om os

Om os

Virksomheden kan spores tilbage til 1. august 2006, hvor Jesper stiftede JGkomm. Siden 1. juli 2015 er navnet ændret, aktiviteterne udvidet, og virksomheden drives nu i fællesskab af Jesper G. Jensen og Doris Hviid.

 

Vi brænder for at hjælpe virksomheder, organisationer og institutioner til at blive de bedste, de kan blive, med udgangspunkt i deres styrker, muligheder, viden, kompetencer mm. Ofte skal der ikke så meget til...

Vores værdigrundlag

Vi har ingen nøglefærdige løsningsmodeller, vi trækker ned over hovedet på jer. Vi tager udgangspunkt i det, I kan og vil, og så bruger vi vores viden, erfaringer, ideer og metoder til sammen med jer at udvikle løsninger, der passer nøjagtig til jeres situation og får det bedste ud af netop din virksomheds potentiale.

Vi er alle forskellige – som mennesker, som virksomheder, institutioner, organisationer mv.

 

Forskelligheden er en styrke. Forskelligheden og din virksomheds særlige karakteristika er derfor altid udgangspunkt for de løsninger, som vi foreslår.

 

Vi arbejder for at hjælpe dig og din virksomhed med at blive de bedste, I kan blive – ud fra jeres særlige forudsætninger, styrker, muligheder, behov og ønsker.

 

Vi lader os inspirere af andre, som gør det godt. Men hverken vi eller vores kunder skal nødvendigvis være som andre.

Derfor bruger vi vores viden, erfaringer, ideer og metoder til at foreslå præcis de løsninger, der får det bedste ud af netop din virksomheds potentiale.

 

Vi tror på involvering af medarbejderne. Vi tror på balancerede og afstemte forventninger. Vi tror på klare aftaler. Vi tror på effektiviteten i hensigtsmæssig adfærd.

 

Vi tror på, at der er uopdaget og uudnyttet potentiale i menneskene i din virksomhed.

 

Vi tror på, at vi i fællesskab kan realisere det potentiale til gavn for din virksomhed, dine medarbejdere og jeres resultater.

...og helt personligt

Helt privat tror vi på bæredygtighed, på samfundssind, på at tage hensyn til hinanden, på værdighed og troværdighed, på opmærksom service, på det bedste i mennesker, på potentialet og det særegne i hvert individ.

Vi tror på en holistisk tilgang til livet og vores opgaver, på den gyldne middelvej, på en tredje vej som alternativ til det utilfredsstillende kompromis, på at vi har ansvar for os selv og hinanden.

Jesper G. Jensen

Direktør og partner

tlf. +45 6126 6797

email: jg@gahv.dk

Doris Hviid

Direktør og partner

tlf. +45 3027 6797

email: dh@gahv.dk

GalmstrupHviid Aps

Agerlandsvej 24

2300 København S

tlf.: 6126 6797 / 3027 6797

mail@gahv.dk