tre råd

Tre råd

Ryd ud i din afdelings opgaver

Gennemgå kritisk opgaver og ansvar inden for dit ledelsesområde. Hvilke skaber værdi for virksomheden – og hvilke gør ikke?

 

Hvad hører naturligt til i din afdeling – og hvad gør ikke? Involver dine medarbejdere og bed dem evaluere deres opgaver ud fra samme metode.

 

Hvad skaber værdi? Hvad kan optimeres/slås sammen/laves af andre/helt undværes?

 

Prøv at udfordre eksisterende rutiner og procedurer. Er de stadig nødvendige/tidssvarende?

Ryd ud i dine egne opgaver

Samme fremgangsmåde som før. Hvilke opgaver skaber værdi? Opgiv dem der ikke skaber værdi. Prioriter de opgaver der er tilbage.

 

Hvilke er det absolut nødvendigt, at du selv laver? Det er sandsynligvis langt færre end i dag.

 

I hvilke møder er det absolut nødvendigt, at du deltager? Har du undersøgt, hvor meget tid du egentlig bruger på at sidde i møder og hvad der kommer ud af dem?

 

Brug dine medarbejdere langt mere, end du gør i dag – og brug ikke altid de samme.

Deleger

Dette er faktisk din primære opgave! Dit job er først og fremmest at guide, inspirere, kommunikere retning og forventninger, observere, rose og i det hele taget skabe de bedste rammer for, at dine medarbejdere kan udvikle sig og bruge deres evner og kompetencer bedst muligt - læs evt. mere her...

 

Langt de fleste af dine medarbejdere – hvis ikke dem alle – indeholder potentiale til mere, end de viser i dag. Det er ikke alle, der selv opsøger nye opgaver/udfordringer, men mange skal bare spørges…

GalmstrupHviid Aps

Agerlandsvej 24

2300 København S

tlf.: 61266797 / 30276797

mail@gahv.dk