rekruttering

Det er dyrt at ansætte en ny medarbejder – og endnu dyrere, hvis du ikke får ansat den rigtige.

 

Fra de første overvejelser om jobannoncens indhold til den nye kollega er lært op og selvkørende, går der nemt flere måneder. Hvad løber det op i hos jer? Hvad koster fx din og andres tid gennem hele processen, løn til den nye medarbejder i oplæringsperioden og reduceret indtjening fordi, en/flere af kollegerne har mindre tid til at tjene penge til virksomheden, mens de lærer den nye kollega op.

Har du ikke en HR funktion til at hjælpe dig, tilbyder vi vores hjælp til din næste rekruttering.

 

Ved at involvere os er sandsynligheden større for, at du får det optimale ud af investeringen, at din nye medarbejder passer ind i dit team og hurtigt trives i jobbet – og risikoen mindre for, at du hurtigt skal igennem hele den kostbare proces igen.

For at finde det perfekte match til et job er mennesket bag ansøgeren endnu vigtigere end de faglige kompetencer, jobbet kræver.

Er fagligheden ikke 100% i orden, kan den rigtige kandidat uden tvivl lære det, der mangler.

 

Det er straks sværere – for ikke at sige umuligt – at lave om på personligheden. Er fx det sociale, drivkraften, menneskesynet og kemien ikke rigtig i forhold til resten af dit team, vil den nye medarbejder ikke trives i fællesskabet og derfor heller ikke fungere for holdet, som godt teamwork kræver.

Finder du ikke ind bag facaden på ansøgeren, er der en risiko for, at jeres veje snart vil skilles igen – og at du derfor også går glip af det udbytte, som udvikling og fastholdelse af gode medarbejdere giver på sigt.

Find den rigtige til dit hold

Din virksomheds indtjening og omdømme er i høj grad påvirket af, hvor gode du og dine medarbejdere er til at skabe og vedligeholde relationer. Det gælder både relationer til kunder og samarbejdspartnere og relationer medarbejderne imellem.

 

Relationer til kunderne påvirkes i enhver kontakt, de har med din virksomhed – ansigt til ansigt, i telefonen og i de ord, I skriver i en mail, på jeres hjemmeside, de sociale medier osv.

Relationer mellem leder og medarbejdere – og medarbejderne imellem - har afgørende betydning for kundetilfredshed, kvalitet, effektivitet og ikke mindst arbejdsglæde.

 

Når dine medarbejdere føler sig som en del af holdet, når der er gensidig respekt og fælles mål, tager de ansvar for opgaverne og hinanden. De spiller hinanden gode. Det betaler sig at investere i relationer og i den rigtige holdsammensætning

Det får du, når du har os med i en rekrutteringsproces

Vi er med fra start til slut, hvor vi bidrager med vores viden i disse opgaver:

  • Indsnævring og prioritering af jobindhold, krav til kvalifikationer, så annoncen rammer de helt rigtige kandidater frem for at skyde med spredehagl

 

  • Vi skriver teksten til din annonce med udgangspunkt i vores drøftelse af de vigtigste budskaber. Annoncen sælger jobbet og din virksomhed uden at oversælge, så du kan indfri forventningerne og dermed både tiltrække de rigtige kandidater og fastholde den nye medarbejder

 

  • Valg af metoder og medier til formidling og annoncering af jobbet

 

  • Gennemgang af ansøgninger og valg af kandidater til samtale
  • Deltage i samtaler, hvor vi fordeler opgaverne, så du har særlig fokus på de faglige kompetencer, og vi udfordrer kandidaten på det personlige, så du også bliver klogere på det, der er bag facaden. Det kan være ting, som kandidaten ikke tænker på som vigtigt ift. jobbet eller noget, som han/hun tror vil trække ned i din vurdering.

  • Sparring ifm. valg af den rigtige kandidat til jobbet.

 

  • Sparring om en god proces til at modtage en ny kollega

 

  • Det gode afslag, som viser anderkendelse og respekt for at dem, der ikke fik jobbet. Kandidater, som ønsker det, kan få uddybet årsagen til, at en anden fik jobbet og evt. et par gode råd til fremtidig jobsøgning. At du bruger tid på denne opgave, viser dig og virksomheden som en seriøs og troværdig arbejdsgiver og det styrker jeres omdømme.

GalmstrupHviid Aps

Agerlandsvej 24

2300 København S

tlf.: 6126 6797 / 3027 6797

mail@gahv.dk