troværdighed

Troværdighed er penge værd

Din virksomheds troværdighed kan ikke aflæses direkte på bundlinjen.

Men troværdigheden er ikke desto mindre guld værd.

Troværdigheden gør det nemmere for jer at agere i jeres omverden, nemmere at tjene penge, komme igennem med beslutninger, tiltrække de bedste medarbejdere, sikre jer goodwill hos myndigheder, kunder, medier mm. Derfor skal jeres troværdighed passes og plejes.

 

Med sociale medier og uafbrudt nyhedsdækning 24 timer i døgnet er chancerne for at gemme sig eller skjule mindre heldige beslutninger begrænset. Selv hvis man ikke har gjort noget ulovligt, men har krydset grænsen for gældende etik og moral, så kan man hurtigt finde sig selv på forsiden.

Konsekvenserne kan være, at kunderne svigter. Eksisterende og potentielle medarbejderes lyst til at være forbundet med virksomheden kan hurtigt blive begrænset. Det samme kan samarbejdspartneres og andre interessenters velvilje - og de økonomiske følger er åbenlyse.

 

Så det er mere holdbart og væsentligt billigere for din virksomhed at undgå at komme i uføre – med solide processer, fornuftig ledelse og god kommunikation som det bedste værn mod problemer.

GalmstrupHviid Aps

Agerlandsvej 24

2300 København S

tlf.: 6126 6797 / 3027 6797

mail@gahv.dk